БългарскиБългарскиEnglishEnglish


СИСТЕМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА БИЗНЕСА
 
Изпробвай безплатно
Купи сега
За нас
Клиенти
SERP Conf 2023
За нас SERP Conf 2023

Посетители от 25 държави на SERP Conf. 2023

Специалисти от 3 континента са сред лекторите на една от най-големите конференции за SEO в Източна Европа

София, 6/10/2023 - SEO специалисти, ентусиасти и бизнеси от 25 държави ще обменят опит, знания и компетенции по време на една от най-очакваните конференции за оптимизация за търсещи машини в Източна Европа. На 12 октомври в Inter Expo Center SERP Conf. 2023 ще посрещне посетители от почти всички европейски страни, от Канада, от САЩ, както и от няколко азиатски държави.

 

 

 „Билетите са продадени, но пуснахме нови 50 места, за да няма разочаровани. Международният отзвук надмина очакванията ни. Цели бизнес екипи, които бяха сред посетителите ни и миналата година, се завръщат отново в пълен състав”, коментира Никола Минков, CEO на Serpact, SERP Conf. и SERP Acad. „Лекторите ни са специалисти с дългогодишни кариери в сферата на SEO, допринесли за милиони оборот за компаниите, за които работят. Те ще споделят с посетителите непосредствен опит и ценно know-how.

 

 

 

SERP Conf. 2023 се подкрепя от Европейската Е-комерс Асоциация и още 7 индустриални е-комерс партньори. Специален гост на събитието е Патриция Сасс-Станишевска, председател на Chamber of Digital Economy в Полша. През последните години Варшава работи усилено върху насърчаването на онлайн търговията. По данни на European E-commerce Report 2022 в Полша 78% от Интернет потребителите са онлайн купувачи и съотношението на обема на B2C при електронната търговия в страната към брутния вътрешен продукт /е-GDP/ е 5.19%. В България 44% от Интернет потребителите пазаруват онлайн и по прогнозни данни за 2022 г. това отношение е 2.14 %. България има голям потенциал за развитие.

 

„Трябва да демонстрираме готовността си да работим заедно, за да развием е-комерс екосистемата в страната”, обяснява Патриция Сасс-Станишевска, председател на Chamber of Digital Economy в Полша. „В момента в Полша има около 150 000 компании, които предлагат продуктите и услугите си онлайн. Много от тях използват собствени сайтове, като добрите практики за показване в челните места в SERP са ключови за развитието на тези бизнеси. Това oзначава, че тези търговци са вложили допълнително усилие в грижата за потребителите и тяхното интернет преживяване”.

По време на SERP Conf. 2023 лектори от 3 континента ще говорят за изкуствен интелект (AI) и употребата му в SEO, маркетинг чрез съдържание и промотиране, Python & SEO както и каквo ще е бъдещето на електронна търговия.

 

„Аз съм сред участниците в SEO панела. Презентацията ми ще е изцяло практически насочена. Ще представя успешен пример от работата си - как да подобрим SEO кампаниите си за е-комерс. И то с малък бюджет”, разкрива Бегум Кая, основател и SEO консултант в BK Solutions, както и модератор на поредицата "Opinionated SEO Opinions" на The Gray Dot Co.

SERP Conf. 2023 ще се проведе на 12 октомври в Inter Expo Center в София.
Запази своето място за SERP Conf. 2023!

За SERP Conf.: SERP Conf. e събитие за SEO, електронна търговия и дигитален маркетинг в Източна Европа: конференция, изложение и нетуъркинг с водещи експерти. SERP Conf. събира SEO общността на едно място, като целта ѝ е да подпомага бизнеса и да споделя най-успешните практики за оптимизация за търсещи машини.